Balans in de Basis Noortje Braakman

Welkom

Noortje Braakman 

Leuk dat je hier even kijkt!

Mijn naam is Noortje Braakman en je kunt bij mij terecht voor:

 • Massages:
  • Intens, diep ontspannend, en ook klachtgericht. Aandacht voor de spanning in je lichaam, maar je ook altijd herinneren aan de ruimte, souplesse en vrijheid in jezelf.
 • Sessies vanuit de Trager Approach ©:
  • Zacht, speels, luchtig lichaamswerk waarin beweging samengaat met diepe ontspanning waardoor je energie van binnenuit door je hele lichaam stroomt en je patronen (fysiek/mentaal) doorbreekt. Psycho-fysieke integratie.
 • Mentastics:
  • Bewegen vanuit gemak, eeuwig soepel blijven met plezier. Een bewegingsleer voor iedere dag, die nooit verveelt en altijd effect heeft.
 • Wandelcoaching:
  • Ik loop met mensen mee op hun levensreis. Daarbij gebruik ik de Mindful Run©️ methode, en mijn skills uit het lichaamswerk, en 47 jaar levenservaring om jou te helpen bij jouw eigen weten te komen doordat je weer lucht en ruimte ervaart. Letterlijk omdat we buiten zijn. Figuurlijk omdat je hoofd weer rust krijgt, en jij weer lekker in je lijf zit.
   Dat loopt wel los.

Mijn intentie in al mijn sessies is om jou weer bij jezelf te brengen. In je rust. Bij je bron. Bij je voel-wijsheid.
Jouw lichaam is altijd eerlijk en weet ook hoe jij je het fijnste voelt en wat jouw oorspronkelijke beweging is. Van binnenuit. Daar herinner ik je weer aan.
Van daaruit kun jij weer leven vanuit jouw levensstroom en -plezier.

Voor alle informatie en meer details, kun je kijken op www.balansindebasis.nl.

Telefoonnummer: 06-52681648.
Bel gerust of stuur me een berichtje.

Graag tot ziens!