Pat's Nature Coaching & Therapie Pat van Leeuwen

Voor al uw psychosociale problemen.

Introductie

Pat van Leeuwen

Ik werk als psychosociaal therapeut, Wielwerkcoach, Wielwerktherapeut, natuurcoach, natuurtherapeut, wandelcoach en wandeltherapeut. Holistisch, de gehele mens omvattend, en integratief; ik combineer meerdere therapie methoden. Een van mijn succesvolle therapietechnieken is de visualisatie.

Mijn coaching- en therapiesessies vinden zoveel mogelijk plaats in de natuur of in een natuurlijke omgeving. Lopend door het bos, zittend op een bankje in het bos, of binnen en uitkijkend op de bomen.

Door alleen maar in de natuur te zijn en al jouw zintuigen open te zetten, kun je de helende werking van de natuur ervaren. Jouw lichaam en geest komen tot rust, stress en spanning glijden van je af, je komt dichter bij jezelf, bij jouw emoties en onderbewuste. Dit maakt de natuur de ideale omgeving voor coaching.

In Amelisweerd en Rhijnauwen te Utrecht en in de bosgebieden Beerschoten te De Bilt, (Noord)-Houdringe te Bilthoven en het Panbos in Zeist. Op donderdagmiddag vanuit Carpe Diem in Bilthoven mogelijk.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.patsnature.nl

Praktische informatie

Ik werk structureel op woensdagmiddag en donderdagmiddag tot een half uur voor zonsondergang; dus in de zomermaanden ook woensdagavond en donderdagavond.
Incidenteel is een andere dag of avond mogelijk.

Kosten: € 80,- per coaching- of therapiesessie van ± 2 uur

Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve therapie, dan wordt Psychosociale therapie door een groot aantal zorgverzekeraars deels vergoed. Check hiervoor jouw ziektekostenverzekering.

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT):

En bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT):