Praktijk voor Haptotherapie – Yvonne Snertring

Mijn naam is Yvonne Snertring en sinds eind 1998 ben ik begonnen aan de mooie tocht op het pad van het vak dat op mijn lijf geschreven is en dat ik met liefde en bewogenheid voor mijn medemens beoefen; Haptotherapeut.

Per 1 januari 2020 neem ik in Carpe Diem het haptonomisch stokje over van mijn zeer gewaardeerde collega Loes Geerlings. Loes gaat na bijna 20 jaar naar volle tevredenheid als haptotherapeut verbonden te zijn geweest aan Carpe Diem, beginnen aan haar nieuwe fase en genieten van het gepensioneerde leven.
Als haar opvolgster verwelkom ik je graag om een kijkje te nemen op mijn website www.richtys.nl  of contact met me op te nemen via onderstaande gegevens.

Yvonne Snertring,

Info@richtys.nlwww.richtys.nl I T. 036- 300 1953  I  M. 06 – 242 649 66