Praktijk voor Kinder en JeugdtherapieMove To Make! Monique Verstijnen

Move to make… de eerste stap

Monique Verstijnen

Soms verloopt de ontwikkeling van een kind niet zoals we zouden wensen.
De aanleiding kan een aanwijsbare en ingrijpende gebeurtenis zijn zoals een echtscheiding, een verhuizing of het verlies van een dierbare.

Het kan ook zijn dat kinderen of jongeren bijvoorbeeld slecht slapen, weinig levenslust hebben, niet met plezier naar school gaan, klagen over hoofdpijn, buikpijn, zonder dat daar een duidelijke reden voor is aan te wijzen.

Ouders, verzorgers of de school maken zich zorgen en willen deze kinderen en jongeren graag oplossingen aanreiken zodat ze zich beter gaan voelen.
Wanneer ook het kind of de jongere zelf de wens heeft dat er iets in de situatie verandert dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Move to make… gezien, gehoord en begrepen

In mijn praktijk begeleid ik kinderen en jongeren vanaf 8 jaar. Ik vind het van groot belang dat zij zich tijdens de bijeenkomsten gezien, gehoord en begrepen voelen.
Vanuit de integratieve kindertherapie kan ik op diverse manieren met de kinderen en jongeren werken zodat ze weer in hun eigen kracht komen. Hierbij stem ik af op hun wensen en behoeften.

Ze (her)ontdekken gaandeweg hun eigen kwaliteiten en leren te denken vanuit de mogelijkheden en kansen om passende oplossingen te vinden.
Hiermee ontstaat er weer ruimte voor een gezonde ontwikkeling.

Nadere informatie

Meer informatie over Move to make! is te vinden op www.movetomake.nl.