Praktijk voor Mindfulness, Massagetherapie en yoga – Gitta Tournois

Introductie

Ik ben Gitta Tournois, massagetherapeut en yoga docent in Carpe Diem.

Ervaar je veel spanning in je lijf?
Hoge werkdruk of privéproblemen?
Slapeloosheid of weinig energie?

✦ Ik help je weer in balans te brengen en te houden.

Met aandacht en aanraking weer volledige ontspanning ervaren van lichaam en geest.

In mijn praktijk begeleid en behandel ik mensen in diverse fases van hun leven. Dit doe ik met volledige aandacht en aanraking om mensen weer bewust te laten worden van hun eigen lichaam, ziel en geest. Mijn behandelingen en privé yogalessen zijn gefocust op rust en evenwicht. 

Ik heb een holistische visie op het leven en bekijk de mens in zijn totaliteit. Voor mij is fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, 1 op 1 met elkaar verbonden. 

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Stress en overbelasting klachten zoals burn-out, RSI en slaapproblemen.
  • Leren omgaan met en loslaten van angsten, boosheid en verdriet.
  • Lichamelijke klachten met en zonder direct aanwijsbare oorzaak (hoofdpijn, maagklachten, schouder- rug- en nekpijn.

Ik ben aangesloten en erkend bij het NGS (Nederlandse branche organisatie voor sport & wellness massage) en geregistreerd yoga docent bij de Yoga Alliance association. Daarnaast ben ik in 2019 gestart met de haptotherapie opleiding bij Synergos (www.synergos.nl). .

Bereikbaarheid & openingstijden

Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag (elke 2 weken), donderdag & zaterdag (elke 2 weken) in Carpe Diem.
Je kunt zelf een afspraak inplannen via mijn digitale agenda op de website of mij bellen op telefoonnummer: 06-83434537.

Kijk ook even op mijn website voor meer informatie over de behandelinge/privé yogalessen en tarieven op: www.siriustouch.nl.