Praktijk voor Ouderschapscoaching, Relatietherapie & Training Yol Kuijer

Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering

Yol Kuijer

Ouderschap maakt kwetsbaar. Het is een grote uitdaging. Je wilt je kind(eren) het liefst beschermen tegen alles wat jij als pijnlijk of oneerlijk hebt ervaren in het leven. Je wilt ze datgene geven wat voor jou zo belangrijk was of wat je juist gemist hebt. Je schrikt soms van je eigen boosheid, je onzekerheid of wantrouwen naar je kind. Voor je het weet, heb je al gereageerd en beland je weer in een strijd met je kind. In de relatie met je kind kom je allerlei kanten van jezelf én je partner tegen die je mogelijk nog niet ontdekt had en die confronterend kunnen zijn. Kinderen zijn als een spiegel; ze leggen soms genadeloos jullie pijnpunten in het leven bloot.

Hoe breng je jouw kind liefdevol groot met alles wat je zelf geleerd én gemist hebt in je leven? Met hoe jij gehecht bent als kind van jouw ouders. Wat geef je bewust en onbewust, gewild en ongewild door?

Je kunt leren om de negatieve patronen te doorbreken. Door het gedrag van je kind(eren) te onderzoeken dat je lastig vindt, ontdek je hoe de ervaringen uit jullie beider gezin van herkomst onbewust van invloed zijn op de dynamiek tussen jou en je kind. Zo voorkom je dat je jouw persoonlijke ballast doorgeeft aan je kind en kun je je kind meer in zijn eigenheid en ontwikkeling zien. In dit proces wil ik je graag begeleiden.

Voor ouders / ziekte in je gezin / rouw en verlies / relatietherapie / nieuwe- en samengestelde gezin

Werkvormen: oa. Systemisch werk / Familie opstellingen / EFT / TA /NLP / lichaamswerk

Bezoek voor meer informatie mijn website.

Je bent welkom.

Yol Kuijer
Ouderschapscoaching, relatietherapie & training

Registertherapeut NVPA – RBCZ – SCAG – CRKBO – EFT

M  06 29 374 174
E   info@ouderschapscoaching.nl