Praktijk voor PRI-therapie Marieke van Leijen

Introductie

Marieke van Leijen

Past Reality Integration, afgekort PRI, helpt je ten volle in het nu te leven. Het heldere model laat je inzien hoe jouw verleden je huidige leven ongewenst beïnvloedt. Maar belangrijker nog, PRI biedt je de mogelijkheid om deze blokkades op te heffen. Met effectieve technieken en praktische tools die je zelfstandig leert toepassen.

De sleutel ligt in jezelf

Dat is de sleutel tot een leven zonder afweer. Een leven in contact met jezelf, de ander en je omgeving. Vanuit je hart, in liefde en met overgave. Creatief en energiek. Onafhankelijk en met vertrouwen. PRI helpt je die sleutel te vinden en bovenal, om hem zelf te gebruiken!

Neem het heft in eigen handen

Het is tijd om het verleden los te laten. Voorbij negatieve ervaringen die emotionele blokkades opleveren. Zoals depressies en depressieve gevoelens, burn-out en vervlakking, verslaving, sex- en relatieproblemen, schuld- en schaamtegevoelens, onrust, boosheid, stress en angst.

PRI is er voor iedereen

Misschien ervaar je nu acute emotionele blokkades en zoek je direct begeleiding van een therapeut. Het kan ook zijn dat je wilt leren hoe je lichter en vrijer kunt leven. Maar PRI is er ook voor professionals die hun cliënten nog beter willen begeleiden.

Zet de volgende stap

Wij nodigen je uit om te ervaren hoe PRI je kan helpen. Hoe jouw situatie ook is, wij wensen je al het goede toe. Omdat we de diepe overtuiging koesteren dat wij allen geboren zijn om ten volle te leven.

Meer informatie

E-mail: mvanleijen@planet.nl
Tel: 06-24208323
Zie www.prionline.nl voor meer informatie over de praktijk voor PRI-therapie.