Praktijk voor Relatietherapie, individuele therapie en coaching – Arent Muller

Welkom!

Ik ben Arent Muller. Al 15 jaar werk ik als therapeut en coach. Naast mijn praktijk in Bilthoven heb ik ook een praktijk in Nieuwveen.

Ik kan je helpen met een groot aantal vraagstukken en problemen. Ik geef je de tijd om uitgebreid je verhaal te vertellen. Dat is meestal al prettig. We brengen samen in kaart wat er aan de hand is en ik bespreek met je hoe ik je kan helpen. Neem gerust contact op voor een kennismaking en intake.

Het kan zijn dat je al een tijd rondloopt met je vraagstuk of probleem en er nu echt iets  aan wil doen. Dat is verstandig, ieder mens loopt weleens vast in vraagstukken of problemen, en soms is daar gewoon wat hulp bij nodig.

Je bent niet de enige

Wat je wellicht niet bewust bent, is dat er veel anderen zijn met soortgelijke problemen. Je hebt nu misschien het gevoel dat je de enige bent. Maar dat is niet zo. En gelukkig zijn er veel meer mensen die met behulp van therapie hun problemen aangepakt hebben. Voor onder andere de volgende problemen maken mensen een afspraak bij mij:

Hoe kan ik je helpen?

Heel simpel. Ik help je om inzicht te krijgen in je eigen emoties en gedrag. Eigenlijk leer ik je begrijpen waarom je bepaalde dingen doet, zoals je ze doet. Problemen die je altijd tegenkomt “Zo ben ik nou eenmaal” blijken eigenlijk helemaal niet zo te zijn: “Zo ben ik eigenlijk helemaal niet”. En belangrijker, ik laat je in oefeningen een oplossing ervaren, waarmee je zelf verder kunt. Ik geef je handvatten om gebruik te maken van je sterke kanten en talenten. Je leert je negatieve ervaringen te verwerken en om te zetten in wijze lessen over jezelf. Wijze lessen die je de volgende keer zullen helpen het hoofd te bieden aan problemen.

Ik werk o.b.v. verschillende methodieken waaronder: EFT, Transactionele Analyse (TA) en Systeemgericht (opstellingen).

Kijk voor een uitgebreide beschrijving ook op: www.bilthoven-therapie.nl.

Tot ziens!
Arent